keperluan

mommies...sarung tangan kaki tak perlu bawak kan kat wad nanti..yg penting baju,napkin,tisu basah kan..

5 Balas

tp sy suggest bawa sarung tangan sbb kdg baby suka mencakar muka dia.. mmg kita akan bedung dia tp time2 nk tkr pampers or apa dia sempat mencakor 🤣

bawa la 1 2psg..risau kat hospital tu sejuk...kot2 baby xnak kena bedung ble pakaikan sarung tgn...

Tak perlu sbb nanti baby kena bedung.. Balik rumah nanti pakaikan pun takpa je

kalau saya, saya bawa jak 1,2 pasang

better bwk sbb dkt wad sejuk