Hilang kan bau tangan anak

Hi nak tanya ada siapa2 tahu tak macam mana nak hilang kan bau Masham kat tangan baby, dah letak sabun losyen cuci dengan tisu basah semua tak menjadi 😂😂. Ada tips tak?

5 Balas

Sis try jangan bagi pakai sarung tgn.. Jgn lupa ketip kuku dia takut cakar muka. Insyaallah xde lagi melekit2 dan bau pada tangan baby

best jee hidu bau mashamm kat tangan baby , sya suka hidu 😚 tp biasanya bau tue akn hilang sndri seiring dgn tumbesaran ank..

eeee sy suke kalau bau bb masham2..nk gigit rse..nk2 time bb bgn tido..bau plg mnyenangkan

memang bau semulajadi baby mcm tu. nnti dh besar sikit lama2 hilang la

Hehe kalau saya suka bau masam anak 🥰