Baby Size Kecil

Hi mommiess, saya tgh pregnant 6weeks skrg. Tadi pergi scan tapi nampak kantung besar & yolk sac je kecikk betui. Is that normal 🥺 sbb saya baca banyak yg 6w dah nampak size sikit and siap boleh dgr heartbeat. Tapi saya punya cam kecikkk je, ok ke tuu 🥺🙏🏻 mohon comfortkan saya thank youuu

Baby Size Kecil
10 Balas

6 weeks ni awal sgt lagi. Mostly pregnant mom 8 minggu pun ada bru nampak kantung.. better kalau nak scan scan ni pergi 12 weeks keatas. As long as pembesaran janin sihat, takyah sedih pon. Jaga diri

9mo ago

8/9 minggu tu dh sesuai nak buat scan swasta sis , lepas dh scan bole terus call kk dapatkan tarikh untuk bukak buku pink 👍🏻