kiraan sac

ikutkan kiraan last period saya pregnant 6 weeks 1day but tadi pergi scan Dr kata nampak sac 7 weeks 6days the size all ok but baby x nampak kena tunggu 2weeks is normal ke so worried #ingintahu

2 Balas

Saya pun macam sis..ikut kiraan 1st period haritu 8/2/2020,saya patutnya today dah 6weeks 5days tapi doctor scan & bagitahu kandungan saya dah 8weeks 2 days..tapi tak nampak janin,cuma ada kantung..saya pelik dengan kiraan doctor & size kantung saya.. Doctor suruh saya datang balik 2weeks scan.. Sis sekarang kandungan macam mana?

2y ago

maaf nk tanya, skg kandungan sis mcmana? sbb sy pun mengalami yg sama 😥 risauu

sy scan pd mggu ke8 klo ikut kiraan..tapi dokte kata saiz kantung br 6minggu..beby xnmpk lg..baru kantung je..mggu depan repeat scan lg..