Free fluid

Hello mommiess, nk tanya saya baru lepas scan tadi for anak first. Tengah scan tu doc cakap saya ada free fluid. Free fluid ni risikonya takot kandungan di luar rahim tap ada juga yang dalam rahim. Klau dalam rahim alhamdullilah. Takot luar rahim saja. Ada tak sesiapa pernah experiences mcm ni . Saya takde sakit perut dan bleeding pun. Esok ada check darah untuk pemeriksaab lanjut. Tolong juga doakan saya ya ❤️🥹

1 Balas

sy pun ada pengalaman mcm ni. sblm tu sy nk tnya, kandungan brpa weeks dah?