Fluid free pod

Salam ..ade x ibu2 yg ade pgalaman mcm nie..doc scan baby ok bru 6w2d ..tapi doc kata ade cecair mcm dlm gmbr nie fluid free pod..2minggu lg doc sruh scan bhrp cecair tue bkurg..klau x mybe bhya utk kandungan..ade x ye dkt sni ade pgalaman sme..

Fluid free pod
1 Balas

Previous pregnancy saya mcm ni, tapi after 2w.. fluid dah hilang sendiri.. mcm saya dulu, Dr risau takut fluid tu disebabkan pendarahan dari dalam atau kandungan luar rahim.. tapi Dr tu ada bagitau, normally early pregnancy ada fluid tapi akan hilang jugak.. cumanya kalau fluid tu makin byk, itu yg akan membahayakan kandungan..

2y ago

ye nie yg doc bg thu sy risau jgk...doc sruh repeat scan 2weeks lg...