Hi mommies ada tak yg serupa dgn sy bila malam je pinggang sakit sgt , kaki lenguh2 n cramp perut??

4 Balas

sy 7 mnggu 4 hari sis,kalau tido malam ni mmg asek lenguh betis je. pastu belakang mmg sakit. saya kalau tido malam mmg kerap trjaga sbb xselesa dn sakit tu. yg pelik Nye tido siang kemain Lena xde sakit² cmtu. entahla. harap2 la normal kan

2y ago

hehehe normal rupanya takpelah lega rasa kalau normal kan... take care semua ya... 😍

saya 6 weeks, malam2 selalu terjaga sbb cramp, besok nya bangun pagi sakit saty badan mcm kena langgar lori 😵‍💫

2y ago

samalah ni dah start dah ni haa sakit pinggang... sakit peha tu... aduhai bertabah lah...

Saya bru 7w tapi asyik sakit pinggang je. 😮‍💨

2y ago

samalah tp siang memng sis aktif.. sis malam je duk sakit itu ini... siang takda... 😅😅😅

sama la sakit pinggang tido pn tak jerap 😂

2y ago

samalah... tak larat kdg2... sapu minyak angin je kat pinggang dgn kaki...