hello mommies..normal ke baby umur 1 bulan 28 hari asyik tidur ja..dah lebih 3 jam tak menyusu

hello mommies..normal ke baby umur 1 bulan 28 hari asyik tidur ja..dah lebih 3 jam tak menyusu..asyik tidur ja..risau pula😅

3 Balas

berapa oz sis bg setiap kali susu tu? blh refer table ni utk tau berapa jumlah susu yg perlu bg kt baby ikut umur... yg penting cukup kalau die tidur lama pun xpa... anak sy pun kadang 4 jam mcm tu baru mintak susu tp kadang sejam sekali dia da mintak...

Anak saya umur 1bulan 28hari jugak. sama macam ni jugak asyik tidur je,tapi kalau malam dalam 2-3 jam mesti saya angkat tuk bagi susu.. Tapi tulah,sebab sedap tidur kadang mulut pun tak nak bukak.

Eh sama la baby sy.. malam td last susu pukul 9 malam, pastu dia tido je tak bgun smpi pukul 7 baru dia nak nyusu