Purata jam baby 1 bulan tidur sehari berapa?

Hi. Anak saya umur sebulan asyik tidur je. Bangun pun time nak menyusu tu pun tertidur balik lepas tu😂 normal ke eh?

16 Balas

1 bulan biasa ja tu, asalkan jadual menyusu okey tak skip lama sgt. next month lain pulak caranya, sampai 1 tahap asyik nak menyembang takmau tido 😂😂😂 wlaupun tak paham tp layankan je utk bagi dia dengar perkataan2 baru..

masa ni dia kecik lagi mmg kuat tido..so normal lah tu..siap sedia lah tak lama lagi bby saya tido kadang tak smp 30 min dah bangun🤦‍♀️..kadang tak sempat siap masak pun lagi besar lagi kurang tido nak bermain je

Baby Sya 4bulan pun suka tidur😁 awal dia tidur kalau malam ..tapi awal juga bangun kol3/4 dah bercakap sendiri😁😁 bagi susu pastu tidur lagi sampai la kol 8 pagi... Pkl 11 baru tidur siang ..

Baby sy sebb jaundis.. Kejot pon.. Payah nak bgn.. Diorg kata jaundis mmg gtu.. T jaundis da ok.. Bru la dia ok..

Yes mmg akn tido sj. Sy skrg baby 8 bulan, nk tido mlm or petang susah. Tp once dh tido, nk kejut pnya liat

Normal tu baby 1 bulan banyak tido. Bangun tido bile lapar atau perut kembung atau poo poo

normal sis. bila dia dh beralih bulan nnti kurang tidonya. time tu lgi letih. 😅

Normal.. Baby 3 bulan kebawah mmg kuat tidur... Nak membesar kena cukup. Tidur...

Normal baby 1bulan kerap tido tapi kita kene kejutkan utk minum susu.

Ank sy dl nk menyusu pun ssh nk kejutkn.. Mmg tido je😅