check first kat klinik

Hello mommies,ni first pregancy saya.masuk hri ni dh 4weeks usia kandungan.nak tanya la pendapat mummies semua,klau first cek selepas dpt result positive dri upt tu,nak pegi klinik utk cek apa yg patutla kan,mmg xboleh usia kandungan dri 4weeks ke? Sbb tdi pegi klinik,nurse ckp dtg balik bila usia kandungan masuk 10 weeks.sekarang ni,saya xde ambik apa2 vitamin/minum susu ke sbb igt nk tunggu nasihat dri nurse dkt klinik ibu dan anak tula.

15 Balas

Ya mmg kk suruh dtg semula nnt sbb kandungan awal sgt. Buat sementara ni sis amik asid folik dulu 1 biji sehari

4y ago

Sama2