sakit kepala vs pening kepala...

Hi mommies...nak tnya siķit..klu preggy kan,slalunya akn rase "sakit kepala" atau "pening kepala" ye??sebab 2 istilah mksud pkataan tu berbeza...boleh jlaskn x?sbb sye dh 9weeks bru rasa sakit kepala..tp xpening...hmmm faham x soalan saya?? Nmpk soalah mcm xcerdik kn?tp sye nak tauu...tq ye?

2 Balas

normal tu sis.. sakit kepale yg berdenyut denyut tu... pening kepala yg melayang layang mcm vertigo.. tp bukan.. normal je bg sye.. sye pon mcm tu.. tahan selagi boleh.. xtahan sgt baru mkn ubat panadol tu...

Ooo mksud ada yg sakit kpla dnyut n pussing ye sis??ok bru faham...tq sis