Kerap sakit kepala

Hello mommies, ada sapa2 kat sini dekat2 due date kepala kerap sakit x? Saya duedate 25/2 , sebelom ni mmng kerap sakit kepala, tp hujung2 dah macam hari2 sakit kepala, pening & pitam.

1 Balas

Banyakkan minum air sis. Kalau sis biasa minum 2l sehari, lebihkan lagi. Dah hujung hujung ni memang macamtu. Jangan pakai koyok/minyak cap kapak dll sebab tak bagus untuk baby. Tahan sikit je okay, sikit lagi journey kitaa. Lots of love mummies ☺️ btw edd kita nak dekat, saya 23/2

4mo ago

Thanks sis, semoga urusan kita dipermudahkan ya 😘