Batuk

Hi mommies. Nk tanya boleh? Sy dah 27 weeks. 1st baby.. Seminggu dua ni sy batuk teruk tak lega2. Demam pun on off. Kejap ada kejap hilang. Plus selesema. Dah ke klinik. Sampai nak habis ubat sy mkn tp tak lega2 jugak. Sy perasan baby pn since sy sakit ni kurang aktif. Kdg2 sy batuk non stop. Dia senyap je kt dlm tu. Esoknya baru dia gerak. Risau jugak sy. Apa patut sy buat? ?

1 Balas

Ramai juga ibu- ibu pregnant kena demam selsema. Macam anak bawah 2 tahun jugak, tiada ubat selsema dan batuk doktor kasi untuk ibu pregnant tau. Yang ada paracetamol tu aje. Jadi selain balm, ibu- ibu tengah batuk boleh mandi dengan cf bath ni tau. Mandian dari essential oil yang dikhaskan untuk demam, batuk dan selsema. Ibu pregnant boleh guna Baby newborn- dewasa pun boleh guna. http://www.wasap.my/+60142659754/tapcf