Bersalin anak pertama

Hi mommies,nak tanya kebiasaannya kalau anak pertama selalu lahir ikut due date ke atau awal sikit ye? Sebab ramai cakap anak pertama ni lambat keluar kalau nak compare anak no 2 or 3.

23 Balas

Saya lahir anak pertama lewat 7 hari dari due... Emergency czer... Lahir anak ke 2 betul2 kena tarikh due... Itu pun saya request untuk czer terus, kalau tak nak kena induce masuk ubat macam anak pertama... Sampai sekarang trauma. Rasa macam nak tutup buku dah😁