Anak saya ngam dengan merries pants. And yg paling murah, hilo RM26, 48pcs. Tapi since tempat saya tinggal takde brand hilo tu, pakai merries je la. Pernah try : Huggies Air Soft Drypers Applecrumbies Molfix green and blue Mamypoko anti mos (hijau) and biru Genki Hilo pants Merries pants 2 terakhir tu best choices utk anak saya

good article 👍🏿 semua lampin bagus.. asalkan serasi dgn kulit & keselesaan bayi kita

👍👍

👍