Jenama Lampin Bayi Pilihan Ibu Untuk Si Manja!

Hello Mommies! Jom tolong ibu-ibu lain yang masih keliru nak beli lampin untuk baby mereka. Lebih-lebih lagi first time mummy. Kongsikan jenama lampin yang Si Manja anda gunakan di ruangan komen. Kalau nak share pros and cons dialu-alukan!

Jenama Lampin Bayi Pilihan Ibu Untuk Si Manja!
36 Balas

Masa newborn guna Huggies masuk 2 ke 3 months guna Bebimora..

drypers pet pet molfix Huggies mamypoko genki active pants

dari lahir smpai skrg sesuai pakai drypers wee wee dry je

offspring and apple crumby love sangat

bebimora, tiada chlorine, 100% bumiputera

3mo ago

sama dgn saya sis.. Alhamdulillah tahankan..Sya pakai dari anak first..susah nak bocor.. Insya-Allah yg penting bumiputera punya

dari lahir sampai skrg pakai huggies

Merries tu okay. Soft je utk baby.

1-drypants 2-mamypoko 3-huggies

Aiwibi !!!! Best sangat sangat

dlu time kecik pakai mamypoko