Macam Mana Hari Anda Harini?

Hi mommies! Hari Isnin dah nak melabur tirai. Sepanjang hari ini, apa yang ibu-ibu rasa? Ada tak yang mood happy je harini? ? Jom kongsi di ruangan komen!

Macam Mana Hari Anda Harini?
262 Balas

sedih.. rasa seperti dunia sudah berada di penghujung.. rasa mcm ada sesuatu yg besar akan jd..

5y ago

Doa banyK2 sis. Sy pun takut juga..

Penat semalam. Harini gembira, teruja sbb nak scan baby buat kali pertama. 😍

terkejut takut tertekan penat tenang . anak terluka tadi alhamdulillah dah ok 😪

Bosan.. Sbb kne dok umah 😆. Bila boleh keluar jenjalan ngan baby baru ni.. Haha

Harini tiber nangis tanpa sebab haha 😂 nasib laki pndai pujuk. 😑😑

Risau,takut dan segala mcm rasa dgn wabak covid19. Bilalah nk berakhir

tertekan dengan cuaca panas. mandi 4 kali sehari pun tetap panas 😭

Rasa sedih cause anak sakit..hmm hti tk tenang..dan penat ..sngt ...

Gembira tetapi penat. Rasa macam nak angkat perut letak tepi kejap.

Harini sy rasa lapar . 😂 baru 2 jam lepas makan . Lapar balik .