Kerap Rasa Nk Kencing

Hi mommies..harapnya ada yg sudi kongsi pengetahuan dan pengalaman utk pertanyaan saya ini. Mmg normal ke kita kerap kencing? Kandungan saya nk msuk 15w sudah. Sejak 2 3 hari ni kerap sgt kencing. Baru je msuk toilet, 10 minit lepas tu rasa nk kencing lagi? normal ke tidak ye?

2 Balas

Banyak minum air tak ? Kadang2 sbb baby tekan pundi kencing. Kalau rasa sakit masa kencing, takut kena kencing kotor.

normal sbb baby dah makin membesar dan perlukan ruang jadi dia akan tekan pundi kencing klu x silap..