Kerap kencing

Sy 20 weeks. Normal ke walau kita kurang minum wktu malam tp kerap jugak pegi kencing. Sy xda gbs xda gdm . mlm² kerap sgt nk kencing selang 15-20 min. atau stgh jam. kurang minum malam sbb nk tdo. tp still kerap kencing. tiap kali kencing rasa puas, tp tu lah. jenuh ke toilet kerap sgt 😅😅😅

2 Balas

better gi je la toilet daripada seksa sebab kencing kotor 😂 saya pun kerap kencing, malam pun minum sikit ja sebab malas nak gi toilet banyak kali. tapi kena gi jugak . berapa harini saya malas 😂 last2 kena kencing kotor, sakit dia tuhan je la yang tau. ni pun ada kat kecemasan lg 🤣 dah 9 jam kat sini

Normal je rasanya sebab baby dah besar kan.. Sy 22 w.. Jenuh nak p toilet 😂 kadang ase nak duk je situ.. Penat nak ulang hahahah.