38w1d

Hi mommies..Doakan sy semoga semua urusan bersalin dipermudahkan ya ? Rasa kebas2 dr bhgn depan hgga ke blkg, Tapak kaki sakit2, punggung sakit huhu x pna rasa mcm nie sbb 1st baby induce.

1 Balas

Masuk trimester ke 3 mmg tragis sikit lah. Tak boleh jangka. Sy xada darah tinggi, smlm tetiba bp 200/108, sesak nafas,sakit kepala tetiba lepas bangun tdo jam 12 tgh malam. Terus pergi spital dan terus kena operate. Baru 36 weeks 2 days. Semuanya gara2 sy pergi shopping 1 hari suntuk konon2nya nak senang bersalin kuat berjalan. Hihuhu

5y ago

Huhu yk? Alamak..sy pun kira msh mcari brg2.takut pl