clingy baby

hi mommies,baby sy almost 6 months,very clingy sbb sy fully bf n housewife,tp next month nak kerja dah,baby xmahu kat org lain even nenek n atuk die,baby jge xmau susu botol,da try beli mcm2 puting n botol still xmahu,mommy is worry...

1 Balas

sis kne bt bby duk dgn suasana dlm smngu mcm tu bersma atok nenek..Mcm sye jga sb asyik duk bertga jew..Tu.Bila blik kg jdi rmai dia xbiasa mna..Kne bt mcm tu..Nty lma2 okey