FM LACTOSE FREE

Hi mommies.. Anak sy after sebulan sy bg fm.. tp sy dpati ank saya alah pd lactose based on pd simptom yg sy baca so sy bagi susu fm lactose free tp smpi bila ye kena bg susu fm lactose free tu... anyone ? nk bg fully breast milk tp blum meriah ...

1 Balas

Saya bagi isomil sampai dia usia before 7 bulan? Lepas tu saya try susu biasa, then dia okay. Awak baik check dengan doctor. Sebab ada budak yang lactose intolerance so memang tak boleh susu lembu.