Najis bayi minum susu nan lactose free

Ada x mummy bagi baby minum susu nan lactose free? Sy baru bagi 2 hari,, sebab anak sy alah lactose. Ok ke najis warna macamni ye??

Najis bayi minum susu nan lactose free
10 Balas

najis baby mnm fm warna kuning, baby bf najis warna kuning atau hijau bergantung pd ape mak nya makan. kalau mix fm and bf mmg akn dpt 2 warna hijau atau kuning. najis baby merah atau kelabu si la ke hosp atau klnk ye

normal sis.. baby sy minum susu dupro n bf.. najis dia mustard.. masih normal lagi

maaf puan .mcmna puan tau anak puan alah lactose yeh? First time mummy

12mo ago

Take time juga ke cirit nak elok kalau dh tukar susu lactose free?

macam normal je puan

Ini ok normal

Nampak normal

nampak ok je

okay je sis

Normal sis

normal