Palpitation

Hi mommies, Ada x sesiapa yg ada pengalaman nadi laju ketika pregnant? Nadi sy lebih 90 kali seminit sejak ahad lepas.. dah pergi ambik ecg n blood test.. result okay. Blh sesiapa share pngalaman @ cara kurgkannnya?

2 Balas

Sma la kita.. Sy lbh 100 pulse rate, tp bp normal, alhmdulillah.. Ada tnya pharmacist, dia kata ada kaitan dgn kolestrol, salur darah sempit sbb kolestrol.. Sy akui sy mmg bmi x cantik msa sblm pregnant lg, apatah lg dh hamil ni mcm2 nk mkn, kompom berat naik n nafas mengah2..😂😂 suami blh kata yg bila sy brnafas blh dgr bunyi nafas.. Kna jaga makan la.. N kna buat senaman yg sesuai utk ibu hamil..

Cer try relek jgn bnyak bergerak time nk check tu saya dulu mcm ty gak buat mcm tu ok