Bersalin di Hospital Putrajaya

Hi mommies,ada tak mommies yg bersalin di Hospital Putajaya? Boleh tak share pengalaman bersalin di Hospital Putrajaya? Service okay tak? Any recommend doctor? Nurses okay? I plan nak beranak kat sana under FPP program. If anyone can share their experience beranak dekat Hospital Putrajaya under FPP or bukan under FPP pun boleh share your insights? I heard mix reviews. Thank you so much ?

2 Balas

Kak ipar sy bersalin czer hosp putrajaya.. Nurse n doc baik2, layanan pon bgs. 2D1N rm5000