Hospital Putrajaya

Hi mommies. Nak tanya kalau bersalin di hospital putrajaya under FPP suami boleh ke teman dekat labour room and ward?

3 Balas

Ye betul, saya pergi taklimat fpp last week Friday, suami boleh teman dekat labour room je & datang waktu melawat.

2y ago

alaaaa

ward xboleh. hnya boleh dtg wktu melawat ja. lr kena buat swab test.

2y ago

kalau kne buat swab test... OK je.. Teringin suami kt dlm Klw normal

hospital kerajaan Xblh ea

2y ago

Btul jgk tu sis kakak Sy Kata blh teman lr Klw dh ckup vaksin dan buat rtk.. wallahualam.. dia x book... Sis hospital area mana