32 weeks pregnancy

hi mommies,ada tak kat sini 32weeks.boleh share tak pergerakan baby cmna..kuat tak gerakan dia.masuk brp weeks ye kita nak nampak bonjolan baby tendang

2 Balas

sy now 34weeks..dah rasa kuat betui dia tendang.kadang tgh solat pun sampai tertunduk sikit,ngilu lagi2 bila area pusat..hehe tp belum sampai tahap nampak bentuk kki dia. dr 32weeks dh rasa kuat.cuma makin lama makin kuat skrg :)

Sy pn dh 32 weeks skrg..bayi tak kuat sgt mnndang..xde nmpk lg benjolan..

5y ago

sama la sis..x kuat sgt tendang tp tiap ari aktif.kdg risau je..