19weeks

Hi mommies.. Biasanya baby tendang berapa weeks? Dan normal tak if 19weeks perut masih kecik.. Tak nampak macam preggy pun..

20 Balas

Saya 25weeks still perut kecil tp alhamdulillah, doct saya ckp baby sihat je. Nothing to worry about. Every pregnant woman berbeza, tak semua sama 🥰 Baby saya dh pndi tendang masa 17 weeks 🥰 - Salam perkenalan dari org Brunei. Hehe

4y ago

Oh, and yes, this is my first pregnancy 🤗 everytime terserempak with my friends or lecturer, they will come at me and cakap "berapa bulan sudah?" "You dont look like pregnant" "how lucky your tummy look small, still can fit any clothes" 😂 so dont worry about it. As long as your baby sihat sis 🥰

Semua org xsme sis.. Ad org rse tendangan tu awl, ad yg lmbt sikit. Mcm sy, start rse baby tendang mse 7 bulan.. Perut pulak nampak dri 3 bulan lg.. Skrg dh msuk 8 bulan, lagi la nampak.. Jln pun dah mcm peguin dah sy ni 😅😂

rasa baby kick 20w+, baby bump tak nampak tp doc kata baby membesar dengan normal kan? kalau semuanya okay jangan kisah pasal bump ,janji baby sihat.

Sy nk masuk 20w baru rasa..Normal sis perut kcil .sy dah msuk 9 buln pn comel je yg pting bila check up DR ckp semua normal x perlu risau..

Depends on ketebalan perut. Ada orang dapat rasa awal. And normal je perut still kecik. Biasanya 7 bulan ke atas baru nampak perut.

4y ago

Sy preggy ank kdua.. Itula.. Perut kecik je.. Huhu.. Kadang risau juga.. Ok tak dia kat dalam tu..

Normal awak. Sye pon 19w. Kawan ofis semua tegur perut tak macam orang mengandung. Sebab anak pertama rasanya 😅

Saya dh 23 weeks baru nampak perut tu mboyot. Msuk mggu ke 24 baru rasa perut mcm gegendang.

sis saya sampai nak bersalin perut tk macam org mengandung..btw kalau sis tak yakin tanya doktor ok

4y ago

Sy skrg mcm buncit biasa je.. Huhuhu. Tu yg kdg rasa mcm x preggy pun tu. Tapi kdg bila rasa nk muntah tu baru rasa preggy 😂😂 nanti bebila sy g klinik untuk scan skli.. 😄

20w dah rasa sis. Anak pertama doctor bg tau memang lmbt rasa gerak baby

sya 18 week dah rasa tndangn halus je😂makin aktif je rasa,