risau

hi mommies2 smua..sy risau btul dengan kandungan sy skrg sebab kecil...macam xmengandung pla..tolong suggest bh susu apa tuk perkembangan baby

2 Balas

sis dah berapa week??? kalau doktor tak komen apa2 pasal kandungan sis, sis tak payah risau....kalau sis masih trimester pertama dan doktor kata baby sis okey..its okay, biarkan dia membesar dengan cara dia sendiri...nanti besar sangat, susah pula nak bersalin normal

5y ago

tq smua...

Apa doc bgtau?if kandungan ok..berat baby normal.should be no problem..so no need to worry ...