X bole minum susu

Hi mommies2 semua..sya skrg dah pregnant 18weeks,tpi sya xda minum apa2 susu utk ibu mengandung..ok tak kalau x mnum susu?sbb prut sya kmbung tiap kali minum susu..tapi risau baby xdpt calcium pla

1 Balas

Hi.. Masa sy prgnnt pun x nk mnum ssu sbb muntah bila mnum ssu.. Langsung xda mnum ssu msa mngandung.. Tp baby lahir Sihat2 je😊.. Srnan sy,klu x dpt mnum ssu,ambi supplement calcium khas ibu hamil, dn amlkan pmknn yg sihat, sayuran hijau dn buah2..

5y ago

Boleh.. Obimin mmg baik.