Scan baby 21 weeks

Mommies² pernah tak bila scan nampak hamburger/girl..tapi bila keluar...boboyyy..😅 saya scan masa 21 weeks baru ni..nampak gugurl..tapi orang sekeliling semua ckp boy bila tengok perut..haha..pengalaman indah masa scan baby.. Tak kisah pun jantina baby..asalkan sihat seadanya alhamdulillah..♥️

2 Balas

bentuk perut tak menunjukkan jantina... tu mitos org dulu2 je... sbb kdg2 bentuk badan ibunya pn mempengaruhi bentuk perut 😊 betul, asalkan baby sihat seadanya