Baby weight

Hi mommies².. Now i 36 week 3day, smlm doc scan ckp brt my baby 2.7kg. Brt bby u all brp? Jom share with me.

13 Balas

36mggu4hari sy 2.3kg. 37mggu4hari 2.6kg. 37mggu5hari 2.8kg. hee scan dua kali mggu ni nk check baby okay ke tak sbb rasa mcm leaking tadi.

5y ago

Tersedar dari tido lepastu ada rasa air keluar. Tapi jalan nya belum buka. Just sakit2 je skrg ni.

Masa sy 36week baby 2.8 so doc ckp boleh normal... Masuk 39....baby jd 4kg... 2minggu sy ambil manis. Je... Sudahnye czer la jwbnyaaa

5y ago

Serius laa? 😱Xpe la. yg pntg ank sihat 😊😊

Saya 33week tdi check up berat baby dah 2.7kg 😅

35 mnggu 4 hari brt baby 2.5kg..

21w 4d..berat baby 400++g 😉

36weeks 2.6kg. 37weeks 2.8kg. 😊

5y ago

Maintain ke tu? Rasa mcm cpt je naik sis. Hihi.

30weeks± .. berat 1.5kg

5y ago

hmpir sama tu sis dgn bby saya.. hehe.. inshaAllah nnti bby kita naik berat lagi... tp jgn tlebih berat sudh... haha risau

34 weeks... 2.5kg

36w berat bby 2.87kg

18weeks 210g 😅