diarrhea

hi mommies²! ♥️ macam mana nak hilangkan cirit birit dgn cepat? for 2years baby. my baby hari ni dah masuk 4hari cirit. dah pg klinik, just bagi ubat garam utk baby and tukar susu. mommies2 ada cara lain yg berkesan tak? kesian tgk baby nangis nak cebok sbb merah2 dah celah kelangkang. any tips?

3 Balas

perkara pertama skali awk kena stop susu y dia minum skarang n cari susu y less laktosa utk sementara..selagi awk bg ssu y ada laktosa selagi tulh cirit lmbt baik.y kedua bg yogurt..klau bb blh makan nasi bubur y ada air nasik tu blh bg..pisang pn blh..ank sy cirit ikut saranan doc pakar sekejap je ok.ank sy cirit sbb rotavirus pn pernah

Puan beli nie dkt farmasi ...bancuh dgn air ataupun msukkn dlm mknn anak puam insha Allah hilamg

bawa jumpa doktor sis,jgn delay lagi