10 minggu

Mommies..10 minggu ni mcm mna kandungan..ada perubahn perut ke tiada? Mcm x rasa apa2 plak

126 Balas

saya rase 10minggu perut berlemak sbb mkn byk nmpk buncit🤣

3y ago

sama la...keja nak makan je😆😆

10 weeks baru start pening,1hari pening berdenyut je😵😵😵

2y ago

sama macam saya ..awal² aritu tak rasa apa ...masuk arini start pening

Hihihi.. td checkup kt KK.. nurse ukur perut, dia kata okay ni, ikut week.. sy terus aju soalan noob, macam mane nk bezakan yg diukur tu baby ke lemak? Nurse terus gelak besoor 🤭..

Saya sepatutnya dh 10 week tp scan smlm ikutkan scan bru 8 week dan belum dpt dgr degupan jantung baby... Risau plk mostly ramai sgt 6 week dh dgr degupan jantung. Doktor suruh dtg lg 2 week

2y ago

smoga baby baik2 je https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

takde lg.. sy 20 minggu pun xnampak perut lg.. tp dah boleh rasa gerakan halus kat dlm.

3y ago

nk tanya kalau mengilu tu dekt perut gerakkn alus baby ke..sbb rasa selalu rasa mkn perut masuk angin tu kn..angin bergerak..tpi xkuat..

Perut sye mmg ade buncit tapi lembik skit sblm prgnnt, tapi skrg dah mkin padat skit bgi baby ruang sikit utk mmbesar.. hari ni dah mula sakit tengkuk & blkng badan

hai semua saya pregnant dah masuk 10w 6hari sekarang berat turun ke 65kg masa 8week hari tu berat 71kg...takut juga rasa sbb takut doktor marah 😅😅😅

Dah nampak sikit baby bump, for me, my wife actually boleh nmpak macam ada detakan jantung dari perut. 😆

sy dh ketara nampak baby bumb.. hehehe.. 10w6d.. mungkin sbb sy badan kecik.. badan kecik perut besar k depan jd automatic org tau sy pregnant.. 😆😆😆

Normal kalau 10 minggu tak nampak apa apa lagi. Janji scan baby okayy everything akan okay. Ada org 8 bulan baru nampak, depends on your body condition 🥰