10 minggu 5 hari

Momy2 kat sana ada rasa apa2 x dalam tmpoh ni?mcm ada sesuatu dlm perut ke..atau rasa camne..?just nk tau..jomla kongsi😀😁

12 Balas

sy sejenis xde alahan.. 10w ni baru aje buka buku pink.. dah nampak heartbeat.. nmpk gerak.. tendang2.. smpai ke keluar pun suke tendang2.. kaki keras🤭.. xde rase ape pun..sejenis perut kecik.. badan berisi.. & ramai xperasan mengandung.. smpai beranak.. org ingt gemuk je.. lain org lain badan.. yg penting enjoy..

mase 10 week xad rasa ape pn cme alahan jew teruk mmg xpkir sgt..sbb xlart hehe..tp lpas 17 week alahan da kurang bru ase kdg ad bonjolan bulat dkt belah bwah mgkin bby ngah mmbesar..skg Alhamdulillah da 36week xduk diam die gerak perut pn besar da..nk jln pn cpat mengah..

Masa 10w takde rasa pape 😂 start 18week dah rasa dia aktif mcm ada something berenang2 dlm perut. Dah masuk 20w rasa dia tendang tp tak kuat sbb dia kecik lg. Seronok rasa pengalaman pertama ni 🥰

sye mse 10w tu tgh tabahkan diri nk hadap muntah2 je..kt perut x rse pape... skrg 15w rasa mcm ngilu2,denyut2 ngn geli2 dr dlm perut maybe sebab baby dah start besar🤭

saya 10week sekarang ni, alahan teruk sangat. Makan muntah, tak makan perut berangin huhu. Doakan saya dan baby sihat2 ye 🥰

fasa 10w time ni perut asyik masuk angin. tak tahu nk ckp mcm mna dgn alahan kuat sgt! masuk 15 alhamdulillah dh kurang.

10w saya alahan teruk lagi 😂 rasa lemau je time tu. 16w baru ada terasa sesuatu dlm perut

fasa ni Perut asyik berangin . mcm ada gerakan . tapi myb angin . kena mkn kerap . salu lapar .

xtau nak cakap apa..perut ni membesar k membuncit hahaha..ada je nak makan time 10 minggu 4hari

2y ago

haha.. sama dgn sy. sya xde alahan teruk sngt. tp itu la perut ni membesar ke atau membuncit. asyik mkn😅

sy masa ni start sakit sekililing pinggang. mcm lenguh. serba tk kena tido