MENGANDUNG 10 minggu

hai mommies . dapa dekat sini 10 minggu masih x nmpk perut . ah saya risau la . sbb bby first mcm mcm fikir .

9 Balas

kecik sgt lg sis tgu 5-6bulan ade lh tu bbybump https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

10 miggu masih kecil saiznyaa puan. puan boleh tgok dekat perkembangan baby by week tu. kalau 10 miggu besar apa . mungkin besar biji sawi ke mcmtu. jangan risau yee. cuma awal pregnancy ni jangan terlalu lasak n jaga diri. 🤗

saya 7 bulan baru nampak perut , baby first jgk hehe tp alhamdulillah jgn risau kalau semua normal.. skrg dh 8 bulan baby terlebih besar pulak dah 2kg.

Saya sampai 6 bulan pun tak nampak. Normal tu jangan risau. Saya dah masuk 7/8 bulan tiba2 besaaar. 😩😩

10 minggu mmg xnmpk lagi sis.. selalu ikut badan org tu..ada jenis nmpk ada yg x.. klu anak first sllu xnmpk

10 minggu memang takkan nampak pun lagi perut tu. Saya masuk 5 bulan baru nampak perut. Jangan risau ya

saya 5 bulan perut leper lagi sis 😂 10 minggu tu baby baru sebesar sebiji beri atau anggur

10 minggu memang tak nampak lagi sis , biasa nya 20 minggu ke atas baru nampak .

5 bulan pun belum tentu nampak perut lgi puan