Bila start mual

Mommies yg pregnant kat sini seawal bila ya dah start mual mual?

25 Balas

Sy start loya2 lps check upt...mengada eyh.. Hahaha.. Padahal seblm check upt tu ok je...

awl² pregnant dh mual² sikit..ni masuk 12week mual² nya dah tak kira siang malam..

lepas tau preg. auto alahan slow2x mai lepas tuh terus jadi teruk .

saya tak mual...tak rasa pregnant je..cuma slera mkan je hilang

seawal lpas check double line.atau slepas sminggu lmbat period

Saya pula start 12 minggu baru rasa mual2 dan alahan

lepas dah test , trus dia datang 😂

seawal 6 minggu sampai 5 bulan 🤧

sy start mual masa 16w 😅😅😅

Start mual 8w sampai 16w gitu hehe