Alahan mual selalu week berapa?

Hi mommies, nak tanya. Mommies selalu rasa start rasa mual week berapa ya ? Saya start mual tapi tak sampai muntah lagi. Terpaksa bukak puasa sbb tak tahan mual. #pleasehelp #firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Balas

mcm sya 5 week da mula xbole bau2 busuk bau wangi pun xbole trus nak muntah🤣 pelik tapi benar.. masuk keta buka airkon pun muntah juga.. migrain jgn ckp la aduhaii.. baring sakit duduk sakit pinggang xtahu la nak layan cm mna🥺🥺🥺 demi baby ku prtahankan btw.. malam sya ok je normal tapi nafsu nk bsma🥴🥴🥴 kdg2 eyyy pmbawkan ke ni mcm mna keliru

Masa awal pregnant sampai trimester kedua.