mual

Assalam smua.. Sy 1st preggy.. Nk tny, ad x yg alami mual tiap kali lps gosok ggi pd wktu pg & mlm, start pkul 6 ptg mcm tu mst mual dtg balik.. Wktu siang ok xda rsa mual langsung.. Makan pn okey ja.. Bila da ptg tu, mula la rsa mual balik, mkn pn da xberapa nk boley sgt dah.. Terima kasih ya..

3 Balas

wktu kandung smpai 10 minggu je. mkn je muntah mkn je muntah.. smpai kan berus gigi muntah jgak. dh tu tkr ubat gg,still muntah jugak. so skrg makan dh elok.. tp still berus gg munth 🤣 now 12w5d

4y ago

Eh sama la.. Haha sy bru tukar sabun mnd hri tu, xtahan bau dy... 😂😅

Samalah dgn sy sis. Sy kdg tengok fon pun mual. Tapi normal je kalau time gosok gogi tu mual

sama la sis saya tme mlm start la mual ..

4y ago

😂😂