Mane Satu

Hi ibu2 semua.. Nk tanya.. Ada x ibu2 yang mengalami keadaan mcm saya.. Msa scan 26w doc ckp baby gender is boy.. Ni dah 36w doc scan nmpak gender gurl.. Doc x berani nk predict.. Just tunggu bersalin ls nnt tau jantina.. ????

2 Balas

Masa sy scan 4bulan doc kata nmpk mcm boy.. Tp bila buat details scan masa 5bulan doc ckp girl.. Lps drp tu xnmpk lgsg jantina..

Setakat ni tiga kali scan, semua girl. Tak taulah nanti keluar sama ke lain. Haha