Brownish discharge

Hi mommies yg baru preggy 4-8 weeks. Kalau ada brownish discharge di panty liner, cepat pergi check. Saya hari ke 2 brownish discharge tu penuh 1 panty liner baru bawa jumpa Dr, bila scan jantung baby tak nampak.. Skrg Dr bagi sy tmujanji 2 mggu lagi utk scan. Kalau masih tak nampak jantung, sy treated as miscarriage. Btw saya 7w5d. Doakan ada miracles ya😭❤️

3 Balas

jantung selalunya akan nampak masa 8w . jarang ibu2 yang 6 - 7w dah nampak jantung . saya sendiri pun masa 8w . tapi ada kes masa 12w baru nampak sebabnya persenyawaan lambat, ditambah period tak teratur . husnudzon dulu dan banyakkan berdoa ya 🤗

2y ago

Terima kasih sis atas kata2 dan doa yg baik2..🌹

saya doakan yg terbaik utk awak.. saya pernah miscarriage and i know how it feels

2y ago

Terima kasih sis buat doa nya..

Ni sbb awl sgt lgi. Jgn pikir y sedih2, insyaAllah ada rezeki tu.. Kita doa sme2

2y ago

Terima kasih awak..🌹