Discharge week 14

Hi mums. Sory gambar kotor.. just nak tanya.. normal ke ade discharge mcm ni? X gatal or berbau.. sy skrg 14 weeks 5 days. Tp discharge gini x byk, sehari sy tukar 3x panty liner, hanya 1 panty liner mcm ni.. normal ke? #ingintahu #bantusharing #firstmom

Discharge week 14
1 Balas

ok, asalkan tak gatal, berbau dan sakit perut, amalkan proper vagina hygine, minum air kosong secukupnya

2y ago

🌻 discaj tu normal sbb hormon kehamilan. cuma pastikan warna dan keadaan yg sy sebut td. Cepat2 jumpa doc ok.