Brownish discharge

Mommies, ada tak yang pernah ada brownish spotting dibpanty liner? Is it normal?#firstbaby #firstmom #pleasehelp

3 Balas

Same mcm sy... Kdg kluar bertali warna hitam dulu.. Baby elok membesar.. Tp xde rezeki juga, baby syurga ke Syurga atas asbab lain.. Bukan sebab spotting mcm ni. So don't worry ok

Bnyakkan rehat . Sy sblum bleeding teruk smpai gugur mmg spotting brownish tu dulu . Jngan stress sngat ye ☺️

2y ago

Dia jadi wrna cklat lepas tu bleeding darah mcm period tu . Klau tak bleeding tkpa lah . Nnti cuba2 tnya dkter jugak

Saya jugak