Due on November

Mommies yang due November ni dah ada tak yang tau jantina baby? Saya belum lagi, doktor nak check tp baby melompat sana sini pula waktu scan 😅 jadi nak tunggu hujung bulan scan balik.

23 Balas

Saya 7/11. Haritu gi scan doc saje nak tengok gender, lahhh dia pulak duk gigih nak garu kaki so tak nampak la 😂 gatal kaki nak ajak jalan2 agaknya. Hujung bulan ni baru repeat sekali dengan details scan. Harap harap dia tunjuk la hehe excited. Semoga kita semua yang due nov dipermudahkan sampai bersalin and baby sihat sentiasa ❤️

Sy tunggu 6 bulan nanti Due 8/11 tp diawal kn dlm pertengahan bulan 10 sbb ada GDM (paksa beranak 🤣) Xtau lah nk scan jantina kew x 😅 Sbb sy xnk anak2 sy kecewa.. sbb kn skg sy ada sepasang anak, semua nk ikut masing2 jantina dorg 😵‍💫 Klu scan awal2 mesti pecah rahsia 🤣

Sy 6/11. Asek sakit je oo non stop. Bru rileks baik infection telinga smggu 2 lps tu plak sambung sesema + asma. Fenat oo asek sakit je. Emosi jadi x stabil. Kdg2 blh ngis sorg2 sbb asek sakit je. Bru 4 bulan baby ni pn tp mcm seksq sgt hidup

Selalunya kalau boy scan awal dh nampak. Sbb jelas sgt bebird dia. Tapi kalau scan girl better tunggu dulu sbb selalu terjadi scan girl keluar boy sbb dia sorok bebird dia😆

Saya scan biasa je masa 15w tapi baby dah tunjuk dah bebird dia 🤣🤣 tapi nanti dah 22w nak scan detail punya baru puas hati. Sekarang nak masuk 19w☺️

Nxt week baru nak scan jantina🤣 masatu dah dekat 19w dah haha.. kalau x nmpak lagi nnt 22w mmg nak buat detail + 5d scan smoga nmpak la 🤣

12mo ago

tak sabar nak tahu jantina. sbb nak survey barang nya😅

hai...due sy 10/11 nie.....tp mse scan kt kk doc ckp baby sy aktif....dh nmpk kaki tgn dye gerak cumanya masih x nmpk jantina lg....

Belum tahu lagi. Saya 15/11 hehe. Next week app doktor kk. Lepas tu baru nak skan. Dkt2 22 weeks pun oke 🥰

12mo ago

Dua kali rasa ada menendang mengejut 🤭🤭

Due 15/11 . Skg pn dh x sbr nk tgk gender bru 17w 3d😂. Tp tkt dia x bg krja sma plk. So nk tgk nt msa 18w@19w la. Hehe.

Sy 10/11..Belum pegi scan lagi..ujung bulan ni baru scan kk..harap nampak la gender dia n baby sy sihat..inshaAllah amiin