Ad mummy yang due date bulan November nanti?Ad yang dah scan untuk tahu gender baby ke? 26.11.2021

19 Balas

sy ingat sy due bln 11 ikut kiraan sy... sekali scan bln 9 due akhir bln 😅😅 gender x tau nk bt kejutan utk diri dan family 😉

3y ago

yg awk kira tu mcm mana?mcm mana kluar due bulan11 tu?🤣jauh lari tu,2bulan..haha

due sy 14/11/21,time 14w haritu saja'2 g scan sbb rindu ,ehh dah nampak dh gender baby,awal dia tunjuk .. hehee🤭rezeki,,

3y ago

wahh yeke,hehee meh la join group ibu pregy utk due bulan11🥰sy ada buat group whatsapp,if nak join blh tinggalkan no fon..nati sy invite

sy 12/11/21.. tapi masa 20 minggu nanti baru scan kt kk..excited nk scan sbb ank first.. sekarang baru 15w6d..

3y ago

dah masuk 16 minggu, rasa mcm ada pergerakan.. tapi perasaan je kot sbb excited nk rasa baby kick.. haha..

sy due 14/11..xscan lg gender..tggu 23weeks bru nk buat gender scan skali sgn detail scan..😍😍

3y ago

tulaa,Saya pun plan macamtuu jugaa cadangny..jimat sikitkan sebab detail scan bolee tahu gender sekali 😊

Sy 25/11 ni.. belum scan lg untuk gender.. buat detail scan la untuk tau sekali gender..

3y ago

tu la.. senang sekali je.. semoga dipermudahkan urusan ye.. 🥰

saya 8.11.2021.. belum scan gender lagi..tgu 20w nanti..hehe tak sabar.. anak first

3y ago

ohh okay2..Semoga dipermudahkan 🥰

Scan gender baby bila mummy 4/5 bulan pregnant 😊 Congratulations mummy❤️

3y ago

Thankyou🥰.Tulaa tapi now da rasa excited nak scan😁

Sy 27/11 blm scan gender . Igt tgu 20 mnggu ke ats baru nk bt detail scan

3y ago

sama due kite

Due 19/11 ank ke4 scan nnti detail dgn kk kot. Harap dpt boy. 3 dah girl 😂

3y ago

huhuhu,Klau baby bg kerjasama xperlu details scan dh🤣scan biasa dh leh nampak dh, hahaha

Sy 11. 11 ni. Awk dah boleh rase ke baby gerak n tendang?

3y ago

xtahulaa macamana rasa baby gerak or tendang..rasany macam xrasa lagi..