Due on November

Mommies yang due November ni dah ada tak yang tau jantina baby? Saya belum lagi, doktor nak check tp baby melompat sana sini pula waktu scan 😅 jadi nak tunggu hujung bulan scan balik.

23 Balas

Sy scan masa 14w baby dh tunjuk dh bebird dia🤣 jelas haha. Tengok pada luck kot ada yg dpt nmpk awal.

Hi mommies, nak tanya scan jantina tu kita check masa checkup kk ataupun scan swasta ye? 22/11 due eheheh

1y ago

Klw nk thu awl, bleh je scan kt swasta . 15-16w++ plg early

Saya due 9/11 mnggu depan baru nak checkup and scan jantina. Xsabar rasa🥰

Saya dah scan 16w , npk jelas jantina . dkt sonobee sonographer specialist .

mostly yang scan ni, scan dekat KK or dekat swasta eh? First mom so saya taktahu

1y ago

Majoriti dkt swasta mom . 😁 bleh bt seawal 18w keatas klw bby bg krja sama .Kat Kk klw x silap mcm 20w+ gtu lh.. biasa mom yg scan kat swsta ni sja je mnthu rezeki dpt thu gender bby awal2

due 12/11,next app dktor kk,lpas tue 22 skan dkt vision.

Sama. Saya due 7/11. Scan baby tak bagi kerjasama 🤣

Saya pun due bulan nov. Next week baru scan

Saya baru scan, huhu mcm gegirl, baru 16w

semoga dipermudahkan urusan sis