SAKIT SELEPAS KEGUGURAN

Hi mommies yang ada pengalaman keguguran l. Normal ke sakit belakang & pinggang pada waktu malam. Darah dah kering. Skrg hari ke-6 lepas keguguran. Dan berpantang tak ? Kalau berpantang, berpantang mcm mana dan dari segi apa.

2 Balas

saya pon sama sis dengan kerap pengsan ye..darah dah makin kering

2y ago

saya dah 3 hari berpantang tapi darah nifas saya tak banyak sikit je..just saya kerap pengsan dari saya pregnant hari tu sampai la saya keguguran..tapi time keguguran ni lagi kerap🤦 perut semu ok tak sakit

Ada pegi klinik check x lps gugur?

2y ago

Klu check dkt hsptl, dktr akn bg suntikan kecut rahim. Alhamdulillah sepanjang darah turun takde sakit apa2 dah