Cara & tempoh berpantang slps keguguran.

Assalamualaikum & salam sejahtera..sy bru mengalami keguguran selepas mengandung 5 mggu utk ank yg ke 4..sblm ini sy belum ada pengalaman keguguran.boleh share dgn sy x ape cara berpantang utk mslh seperti sy dan tempoh utk berpantang utk mslh keguguran sbb ketika keguguran,sy tdk merasa sakit apa2 melainkan sakit seperti sdg period...terima kasih..

3 Balas

Pantang cm bsalin jugak sis.. Tp doc ckp kalo nk preggy lg kne lpas 6bln..

saye gugur...2 bln lps tu...pregnant balik😁

sama macam bersalin..