Antenatal Check Up

Hi mommies, when can I open book at kk for antenatal check up.. Now I'm 5 weeks of pregnancy

12 Balas

Saya tau prgnt masa tu da 7 mggu..then masa 8mggu g scan kat swasta..pastu call klinik desa (nasib baik call sebab rupanya klinik desa kna booking date dulu utk buka buku) dia bagi date seminggu lps scan mknanya da 9 mggu time tu..nurse KD kata tau je prgnt trus book appointment jgn lambat..tapi nnt bawa skali gambar scan sbb nnt dia tampalkan kat buku pink tu skali.. Tapi rasanya bgantung pada klinik..

I have to wait until i'm 10 weeks, which is 10 days to go.. Appointment with klinik kerajaan to check up for the first time and to see my first baby heartbeat.. Pray for me..

Depends on kk ..better you should call first before you come to kk..at my area 7week above another area mybe around 5week can open pink book ☺️

Sure dear😊 i open my book at 5 weeks. I checked at clinic first then the Dr gave pregnant result and told me to go to KK for open the pink book.

sy ritu nak buka buku awl nurse X bg..die ckp bukk awl nnt gugur.luluhnye hati sy.

sy ble dh 10 week bru bka mnggu...skrg bru 5 mnggu 4 hri

i open my book as soon as i know I'm pregnant 😆

i open my pink book at 7 weeks and 2 day mommy 😊

I open my book in 5weeks. Depend on KK maybe.

Sure! I open my book at 5weeks too 💝

5y ago

Oh sbb x bkk buku lagi tnggu 7week baru pergi ☺️ saya scan pun dekat klinik swasta haritu