Antenatal Care Check Up

Antenatal Care Check Up Selalu Berapa Minggu Ye.? Saya skrg 10 weeks plus

2 Balas

boleh da buka buku.... pahtu nati sebulan skali g check up, kandungan ckup 18week kne minum air gulaaa.. law cantik, sebulan skali bru dtg kk.. kalau bacaan xcantik hari2 kene g kk. hehhehe

4y ago

ade tips sebelom g minum air gula.. contoh esok kene minum air gulaa, hari nie kene stop segala mkanan manis, stop mkn nasi, mkan mee atau mee hoon, mkn dada ayam bakar ke salad ke... haaa nurse yg gtaw sye. hehheh

dh boleh start buat antenatal checkup tu. before 12weeks